Ervaringen met coaching

  1. Home
  2. Ervaringen met coaching
  • Ik vond ‘t een bijzondere ervaring met verrassende uitkomst! (Jacobine)
  • Ik ben erg enthousiast over deze manier van coachen. Je coacht op een prettige manier, en er liggen zoveel metaforen voor het oprapen …. In een kort traject van 1 of 3 keer kan je heel wat bewustwording op gang brengen. (Evelien)
  • Hardlopend… “Waarom ontwijk je die waterplas? Wil je links of rechtsaf slaan? En waarom? Wat zegt je gevoel?” Met dit type vragen legt Han een link van het hardlopen naar persoonlijke uitdagingen en dilemma’s. Relativering. Buitenlucht. Verheldering. Natuur. Eenvoud. Fit. Wat wil je nog meer. Een Aanrader! (Bert Jan)
  • Ik heb Han leren kennen als een praktische, invoelende, betrokken en activerende coach. Zowel in de natuur als in coaching is hij helemaal in zijn element en liet hij mij de coachvraag en oplossingen zelf ervaren. (Jeroen)
  • Han maakt gebruik van metaforen uit de natuur. Deze metaforen in combinatie met gesprek en beweging hebben mij helpend inzicht gegeven. Een doelgerichte en effectieve manier om antwoord te krijgen op je vraag! Het heeft mij in een andere beweging van denken gezet dan ik had verwacht, in het hier-en-nu. Ik ben blij dat ik met Han in contact ben gekomen. (Margriet)
  • Al rennend door de natuur en pratend met Han kom je tot inzichten die je helpen de draad weer te op pakken of je gewoon weer een duw(tje) in de goede richting geven. Hij luistert zonder vooroordelen en dat is een voorwaarde om jezelf te kunnen zijn! (Nanouck)
  • In mijn sessies met Han kwamen zaken aan de orde waarvan de oplossing (achteraf bezien) soms heel evident leek maar dat was het allerminst. Dat is de kracht van Han. Hij weet met zijn aanpak tot je door te dringen en bepaalde punten bloot te leggen en je belangrijke handvatten aan te reiken. Daarbij is hij aan de ene kant sturend in het proces maar aan de andere kant laat hij je ook vrij in het maken van keuzes waardoor je ook gedwongen wordt om zelf goed na te denken – zowel tijdens de sessies maar zeker ook daarna – over bepaalde belangrijke levensvragen. (Tom)

Wil je dat ook jouw positieve ervaring hieraan toegevoegd kan gaan worden?
Neem dan vooral eens contact met me op.

Menu