Ervaringsverhalen

 1. Home
 2. Ervaringsverhalen
  • Han is een uitermate sympathieke en plezierige coach die je door middel van gesprek en oefeningen, zelf je verbeterpunten laat ervaren. Zonder ook maar een spoor van zweverigheid, weet hij zinvolle onderdelen van mindfullness en bodyfeedback te integreren in zijn sessies. Hij past zich naadloos aan de behoeften van degene die hij voor zich heeft. Ik keek in ieder geval altijd erg uit naar de loopsessies en kwam er telkens enthousiast van terug. Ik kan hem meer dan aanbevelen! = review van Karen op Facebook 
  • Die eerste keer dat ik je ontmoette en je me in het kort uitlegde wat we dan gingen doen de komende maanden, was mijn reactie: “hardlopen! Ik kan helemaal niet hardlopen”. Maar jij drukte me op het hart dat ik toch echt makkelijke kleding en goede schoenen moest aantrekken voor onze eerste afspraak. Op de Hilversumse heide coachte jij me uit mijn burnout. De “Chi-running” ging me goed af. Lekker uit mijn comfortzone. Was ik even blij met die hardloopschoenen want ik had er een boel plezier van.
   Natuurlijk was ik fanatiek, natuurlijk stelde ik mezelf doelen, natuurlijk hield ik rekening met iedereen op mijn pad, natuurlijk raakte ik gefrustreerd…… Wow! In de coaching kwamen al deze, voor mij zo logische en vanzelfsprekende eigenschappen van mezelf, terug. Soms had ik je door (in je coaching) en had ik er zelf plezier in om te ontdekken waar ik mezelf nu eigenlijk belemmerde.
   Ik houd van je coachingsstijl. Je geeft ruimte om zelf te ervaren. In al mijn oververmoeidheid van mijn burnout was dat niet alleen confronterend maar natuurlijk ook emotioneel. Er is geen enkel moment geweest dat ik niet mezelf kon zijn bij jou.
   Jammer genoeg heb ik het hardlopen niet kunnen volhouden vanwege ontstekingen (wat oa artritisklachten bleken), maar ik ben met veel plezier gaan fietsen en ben heilig overtuigd van al het goede van met mate fysieke inspanningen op burnout en depressie.
   En dat oververmoeidheid en depressiviteit er soms zijn en dat dat ook weer over gaat. Jij hebt me in korte tijd de handvatten gegeven om betere keuzes te maken zodat ik weer lekker door kan en die leuke, spontane, stoere vrouw kan zijn. Want dat leer ik natuurlijk nooit af; beetje stoere houding hoort bij me. Ik hoop dat je nog veel mensen op weg kan helpen.
  • Wat mij vooral is bijgebleven is hoe onwijs fijn ik het vond om in het bos te (hard)lopen om te herstellen van een periode waarin ik mezelf te hard voorbij gerend had. Han heeft door middel van mooie oefeningen mij heel waardevol inzicht gegeven in mijzelf. Door zijn coaching en alles wat hij me liet ervaren begreep ik mezelf steeds beter en kon ik vervolgens ook bepalen wat en hoe ik het wel wilde. = review van Nanet op Facebook
  • Ik vond ‘t een bijzondere ervaring met verrassende uitkomst! (Jacobine)
  • Ik ben erg enthousiast over deze manier van coachen. Je coacht op een prettige manier, en er liggen zoveel metaforen voor het oprapen …. In een kort traject van 1 of 3 keer kan je heel wat bewustwording op gang brengen. (Evelien)
 • Hardlopend… “Waarom ontwijk je die waterplas? Wil je links of rechtsaf slaan? En waarom? Wat zegt je gevoel?” Met dit type vragen legt Han een link van het hardlopen naar persoonlijke uitdagingen en dilemma’s. Relativering. Buitenlucht. Verheldering. Natuur. Eenvoud. Fit. Wat wil je nog meer. Een Aanrader! (Bert Jan)
 • Ik heb Han leren kennen als een praktische, invoelende, betrokken en activerende coach. Zowel in de natuur als in coaching is hij helemaal in zijn element en liet hij mij de coachvraag en oplossingen zelf ervaren. (Jeroen)
 • Han maakt gebruik van metaforen uit de natuur. Deze metaforen in combinatie met gesprek en beweging hebben mij helpend inzicht gegeven. Een doelgerichte en effectieve manier om antwoord te krijgen op je vraag! Het heeft mij in een andere beweging van denken gezet dan ik had verwacht, in het hier-en-nu. Ik ben blij dat ik met Han in contact ben gekomen. (Margriet)
 • Al rennend door de natuur en pratend met Han kom je tot inzichten die je helpen de draad weer te op pakken of je gewoon weer een duw(tje) in de goede richting geven. Hij luistert zonder vooroordelen en dat is een voorwaarde om jezelf te kunnen zijn! (Nanouck)
 • In mijn sessies met Han kwamen zaken aan de orde waarvan de oplossing (achteraf bezien) soms heel evident leek maar dat was het allerminst. Dat is de kracht van Han. Hij weet met zijn aanpak tot je door te dringen en bepaalde punten bloot te leggen en je belangrijke handvatten aan te reiken. Daarbij is hij aan de ene kant sturend in het proces maar aan de andere kant laat hij je ook vrij in het maken van keuzes waardoor je ook gedwongen wordt om zelf goed na te denken – zowel tijdens de sessies maar zeker ook daarna – over bepaalde belangrijke levensvragen. (Tom)

Wil je dat ook jouw positieve ervaring hieraan toegevoegd kan gaan worden?
Neem dan vooral eens contact met me op.

Menu