Gebruik van de site

  1. Home
  2. Gebruik van de site

Op de website www.heartratecoach.com kun je je eigen progressie bekijken.
Ga naar de website en log in met je naam en je inlogcode. Je kunt op de site je rustmetingen en trainingen terugzien, analyseren en de nodige conclusies uit trekken.
Zie hiervoor ook de instructiefilmpjes.

Op de website klik je op Historie en daar kies je rest en de data die je wilt zien.
De amplitude is de HRV en is lichtblauw. Deze lichtblauwe kolom loopt van 5 tot 100. Is die boven de 50 dan gaat het al aardig met je.
In donkergroen word je rusthartslag weergegeven. Deze heeft als norm 70.
In rood en wat feller groen zie je het trainingsadvies: de waarschuwing of je rustig aan moet doen of  hard kunt trainen of werken. De rode kolom loopt van  min 10 tot plus 0, daarna wordt de kleur groen van 0 tot plus 10.

Het is mooi als de hartslag gedurende enkele weken lager wordt, de amplitude hoger en waarschuwingen van je niveau in de plus gaan.

 

verloop rustmeting website

Als je een druk bestaan leidt kun je beste zoveel mogelijk op de vorm van de dag trainen en dan op duur 2. Dit is wetenschappelijk bewezen het niveau waar het lichaam het meeste in balans is en toch behoorlijk wat doet.

Je kunt ook je trainingen terugvinden op deze website. Hiervoor ga je ook naar Historieen daar kies je exercise en de periode die je wilt bekijken. Je kunt dan bekijken of je vooruitgaat. Vooruitgang is bijvoorbeeld als je bij dezelfde hartslag steeds harder blijkt te lopen of fietsen.

Zie ook de diverse instructiefilmpjes

Menu