Werkgevers zijn bijna altijd bereid om de kosten van een coachingtraject te vergoeden, bijvoorbeeld uit bestaande potjes als het vitaliteitsbudget, ontwikkelings-budget, scholingsbudget of loopbaanbudget. Dat is ook logisch als je bedenkt wat de kosten van een zieke werknemer zijn voor de werkgever en je die kosten vergelijkt met de kostenbesparing door inzet van een coach. Het is dus in het belang van zowel jou als je werkgever dat je zo snel mogelijk hersteld en weer lekker in je vel komt te zitten. Het kan zijn dat je het zelf lastig vindt om de betaling van de coaching aan te vragen bij je werkgever. Geen punt; ik kan je daarbij helpen.
Voor eigen ondernemers: de kosten kunnen gewoon de boeken in. En soms vergoedt je verzekering geheel of gedeeltelijk de kosten dus check dit in je polis.

Hieronder een overzicht van mijn diensten en aanbod + bijbehorende kosten.

Nieuwsbrief

Maandelijks interessant en voor jouw relevant nieuws wat je verder kan helpen in je herstel of verdere ontwikkeling. Uiteraard gratis.

Bootcamp 2.0

Individuele sessies ‘natuurlijk sportief’ kosten 55 euro per sessie.
Met 2 personen slechts 30 euro p.p.

Stress alert systeem

Een jaarabonnement voor slechts 25 euro.

Looptraining

Individuele sessie(s) gericht op het optimaliseren van je looptechniek kosten 55 euro. Zie ook mijn E-book Ontspannen (door) hardlopen.

Veldtest

Voor de bepaling van je omslagpunt, VO2 max. en een bijbehorend loopschema voor 6 weken vraag ik 55 euro.

Voedingsadvies

Orthomoleculair voedingsdeskundige Cynthia Joseph van 100%Vitaal of Marije van Soest van BRAFE verzorgen een persoonlijk en professioneel voedingsadvies, specifiek gericht op je herstel van stress- en burn-outklachten. De kosten hiervan hangen af van welke diensten je van hun afneemt.

Energy control methode

Rustmeting, inspanningstest, loopschema en begeleiding gedurende 6 weken middels de app en de haertratecoach volgens de methode van Stans van der Poel. Kosten hangen af van welke onderdelen je gebruik wilt maken.

Coaching

Voor coaching reken ik 124 euro per sessie (1-1,5 uur).
De eerste sessie krijg je van mij voor de halve prijs.

Workshop

Een interactieve en inspirerende workshop over stress herkennen en hanteren van 3,5 uur op de werkvloer (voor maximaal 20 personen) kost 360 euro.

Sportrustenpakket

Het gehele pakket kost je slechts 70 euro (normaal 97 euro), wanneer dit pakket een onderdeel vormt van ons begeleidingstraject.

HRV lifestyle analyse

Het toesturen van de bodyguard, de 3-daagse HRV-meting, het maken van het rapport en mondelinge toelichting kosten € 250,- voor particulieren.

Business program

Een 100-dagen programma voor een groep medewerkers gericht op het vergroten van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid kost 998 euro.

Sportrusten loopgroep

Voor het gehele Sportrustenpakket en 12 trainingen betaal je 147 euro.

Burnout herstel traject

De kosten van een lichamelijk en psychisch hersteltraject hangt af van het aantal benodigde sessies (8-12-16) en je pakketkeuze, Werkgevers vergoeden deze kosten in de regel volledig (zij weten als geen ander dat een zieke werknemer hen als snel 250-400 euro per dag kost). Ik kan je ook helpen bij het realiseren van de financiering via je werkgever. Ben je geen werknemer dan kan het traject vergoed worden door je Arbeids Ongeschiktheids Verzekering (AOV) of via het UWV. Ik wijs je daarin graag de weg.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het traject vanuit eigen middelen te financieren.
Bel of mail me voor de mogelijkheden in jouw situatie.

Wil je meer informatie?

Menu