De sportschool naar buiten!

Op 23 september 2020 had ik mijn laatste training bij NatuurlijkSportief en nu mag ik mij officieel ‘NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas‘ noemen.
Het vliegbrevet had ik in de pocket, maar ik wilde eerst nog de nodige vlieguren maken. En daarvoor deed ik een oproep en had binnen no-time 10 gewillige proefkonijnen. Deze proefkonijnen hebben het gelukkig allemaal overleefd; klik hier voor een korte impressie daarvan.

Wil jij eens lekker buiten in de natuur aan de slag met je lijf en zintuigen en spelenderwijs al je spiergroepen prikkelen?
Neem dan contact met mij op voor een proefsessie Personal Training op de NatuurlijkSportief manier. Dat kan overigens ook prima samen met iemand: small groups van 2-4 personen is nog leuker.

En voor diegenen die wat pittiger willen trainen, zie onderstaand filmpje.

 

2 reacties. Plaats een nieuwe

  • Het was echt tof deze eerste kennismaking met de ´Natuurlijk Sportief Buitenspeelbaas´, super zo in de buitenlucht en grappig te ontdekken hoe veel je kan doen met ´dingen´ vanuit de natuur. Hoe mooi is dat! Ik heb genoten en al mijn spieren wel zo´n beetje gebruikt! Top trainer/coach; hij weet het uiterste uit je te halen door zijn ervaringen, gedrevenheid en enthousiasme! Zeker voor herhaling vatbaar. ??

    Beantwoorden
  • Heerlijk ‘buitengespeeld’! Werken aan conditie en core-stability door middel van allemaal leuke oefeningen en spelletjes met wat er in het bos aanwezig is. Klimmen, hangen, rennen, springen en sjouwen. Even weer als een kind bezig zijn, een aanrader voor iedereen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan