Nieuws & Agenda

  1. Home
  2. Nieuws & Agenda

Mindful Run – 29 september 2022
Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou.

Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht – 23 september 2022
Werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! Een optimale mix van kijken en doen, van ontdekken en uitproberen. Voor alle hulpverleners en coaches die bij hun cliënten met stress- en burn-out klachten meer impact wil bewerkstelligen.

Assertiviteitstraining – 18 september 2022
Vanuit Versa Welzijn start ik op de maandagavond weer een praktische training waarin je leert beter voor jezelf op te komen in contacten met anderen.

Beter uit je Burn-out – 17 t/m 19 juni 2022
Een weekend met lotgenoten onder begeleiding van Han Baeten van Loopjebeter en Marc Routs van MRoutesVan in de Eifel. Kosten zijn minimaal, aangezien het een pilot betreft. Wil je hier meer over weten mail dan naar info@loopjezelfbeter.nl

Assertiviteitstraining – 9 mei 2022
Vanuit Versa Welzijn start ik op de maandagavond weer een praktische training waarin je leert beter voor jezelf op te komen in contacten met anderen.

Ervaren effecten van Runningtherapie – 6 april 2022
Wat zijn de ervaren effecten van Runningtherapie? Beluister hierover de successen die anderen behaalden tijdens het webinar op woensdag 6 april. In dit webinar nemen Klaas Boomsma, Jaap van Gelderen en Janneke Poort je mee in hun inspirerende verhalen en persoonlijke effecten van Runningtherapie.

Natuur op Recept – 23 maart 2022
Op woensdagochtend 23 maart organiseerde Alles is Gezondheid het webinar Natuur op Recept: samen op pad voor een groene gezonde  leefstijl.
Samen met collega Ingrid Kop en Hanny Kooij zijn ook wij hiervoor geïnterviewd en in beeld gebracht.
Klik hier om dit interessante en goede webinar terug te kunnen kijken.

Gooi het in de groep biedt informatie en startdata van diverse cursussen in de regio Gooi en Vechtstreek.

Wil je op de hoogte gehouden worden van vergelijkbaar Nieuws?
Schrijf je dan via onderstaande optie in voor de Nieuwsbrief van Loopjebeter.

Menu