Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht

 1. Home
 2. Scholing
 3. Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht

WORKSHOP 1 & 2
Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht

In workshop 1 gaan we oefenen met werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! Het motto van deze workshop: ‘meer impact en variatie’, is natuurlijk ook van toepassing op de  workshop zelf. We bieden een optimale mix van kijken en doen, van ontdekken en uitproberen.
In workshop 2 gaan we jouw coachvaardigheden in het begeleiden en het nabespreken van ervaringsgerichte werkvormen boosten. Ook je creativiteit wordt geactiveerd zodat je zelf werkvormen kunt gaan bedenken die aansluiten bij specifieke thema’s.

Hoe en wat?

Voor workshop 1 selecteerden wij uit ons E-book onze 10 FAVORIETE WERKVORMEN gericht op de thema’s

 • bewustwording,
 • assertiviteit,
 • perfectionisme en
 • acceptatie.

Je gaat tijdens workshop 1 deze werkvormen zelf aan den lijve ervaren. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je jouw klanten hierin kunt begeleiden en hoe je de  werkvorm vervolgens kunt nabespreken.
Ter voorbereiding van workshop 2 vragen we je om

 • eigen casuïstiek aan te leveren,
 • werkvormen door te geven die we in de basisworkshop hebben gedaan, maar die je nog eens samen  wilt oefenen en
 • 1 of 2 werkvormen te kiezen uit ons E-book met  30 ervaringsgerichte werkvormen waarmee je ervaring wilt opdoen
  (dit E-book krijg je na workshop 1 toegestuurd).

De groepsgrootte zal minimaal 4 en maximaal uit 8 personen bestaan, zodat we intensief aan de slag kunnen.

Voor wie?
Voor  iedereen die bij zijn cliënten met stress- en burn-out klachten meer impact wil bewerkstelligen. Dus hulpverleners als maatschappelijk werkers, bedrijfsmaatschappelijk werkers, POH-GGZ-medewerkers,  SPV-ers, psychosociaal hulpverleners, haptonomen, haptotherapeuten, psychomotorisch therapeuten, psychologen en psychiaters die wel eens kennis willen maken met het “buiten begeleiden” van klanten. En natuurlijk ook beweeg- en buitencoaches zoals wandelcoaches, runningtherapeuten / runningcoaches en buitenpsychologen.

Door wie?
Han Baeten en Hanny Kooij, beiden werkzaam als  Stress- en Burnoutcoach & Runningtherapeut.

          

Wanneer
Workshop 1: vrijdag 16 december 2022 van 9.30 tot 13.00 uur.
Workshop 2: vrijdag 27 januari 2023 van 9.30 tot 13.00 uur.

Waar
Westerheide / LaPlace Hilversum

Kosten
Het totaalbedrag voor workshop 1 & 2 bedraagt € 275,-
Dit is inclusief ons volledige E-book met 30 ervaringsgerichte werkvormen.

Vragen/aanmelden
Via Han Baeten 06 – 128 218 93  of info@loopjezelfbeter.nl

 

Reacties van diegenen die jou zijn voorgegaan:

 • Sander – Op basis van mijn eigen ervaring kan ik deze workshop van harte aanbevelen. Het zijn leuke en nuttige oefeningen die worden behandeld, direct toepasbaar in de praktijk. Hanny en Han nemen de tijd voor uitleg en het beantwoorden van vragen. Hun enthousiasme om kennis over te brengen is groot. 
 • Jantine: De workshop ervaringsgerichte werkvormen is een inspirerende workshop. Het leert je elementen en ruimte in de natuur te integreren in coaching. In de workshop leer je als coach om te gaan met de werkvormen en ervaar je ook hoe het is om de werkvormen te doorleven. Een hele mooie manier om cliënten te begeleiden in coaching en hiermee hen direct in beweging te krijgen. Het heeft mijn ogen echt doen openen. Een leuke speelse manier om diepgang te creëren tijdens wandelen of hardlopen.
  Een absolute aanrader voor iedereen die ofwel beweging willen toevoegen in coaching of juist dat stukje diepgang willen integreren tijdens het bewegen.
 • Jolien: Een mooie en interessante workshop waarbij het inzichtelijk maken van wat men doet voor je een burnout krijgt, en hoe hier mee om te gaan. Erg leerzaam en goed in de praktijk te brengen.
 • Letty: Echt een aanrader …. ben een ervaringsdeskundige van deze mooie workshop. Ik kijk uit naar de 2e dag!

 

 

Menu