Sportrusten?

  1. Home
  2. Sportrusten?

Bij het opbouwen van je fysieke én mentale conditie gaat het programma 100-dagen sportrusten je extra ondersteunen. Het programma SportRusten richt zich op de combinatie inspanning (3x in de week) en ontspanning (dagelijks een korte ademhalingsoefening).
Het totale pakket bestaat uit een opbouwschema voor het hardlopen,  2 boeken, een kalender met bijbehorend stickervel, diverse informatieve mails en een onlineprogramma.

  • Een slim hardloopschema biedt je de nodige houvast om het hardlopen  verantwoord op te bouwen of uit te bouwen.
  • De twee boeken zijn Verademing en Ik, hardloper. De boeken lezen makkelijk weg en staan bomvol kennis over ademhaling en training aangevuld met herkenbare en grappige anekdotes. Naar wens kun je genoemde boeken ook inruilen voor De kracht van ChiRunning of De Hardlooprevolutie.
  • De kalender en het stickervel helpen je om je inzet visueel te maken en vormen een extra stimulans tijdens de 100 dagen.
  • De diverse mailtjes die je gaat ontvangen bieden zinvolle en motiverend informatie en zijn ook nog eens leuk om te lezen.
  • Een online programma vormt ook nog een belangrijk onderdeel van het pakket Sportrusten. Online kun je gedurende 100 dagen een vijftal parameters bijhouden: te weten stemming (blijmoedigheid), energie, slaap, sport en concentratie. In een duidelijke grafische weergave zie je de verbeteringen wat je zal ondersteunen in je herstel / verdere opbouw.

De totale kosten van het complete pakket ‘Sportrusten’ bedraagt 97 euro.
Via mij kun je voor slechts 70 euro het totale pakket verkrijgen.

Menu