Stress en burn-out actief aanpakken

  1. Home
  2. Stress en burn-out actief aanpakken

Stress- en burn-outklachten, depressieve klachten en/of angstklachten kunnen voor jou het vertrekpunt vormen om ‘beter’ te willen worden.
De eindbestemming van het begeleidingstraject is wat mij betreft dan niet alleen herstellen van de klachten, maar ook béter worden! Zodat je een herhaling van zetten in de toekomst weet te voorkomen en je klachten én het herstelproces je ook nog wat gaat opleveren.

In mijn begeleiding combineer ik de fysieke én mentale effecten van (hard)lopen in de natuur met mentale coaching, ervaringsgerichte oefeningen, ademhalingsoefeningen en focusoefeningen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over het kenmerkende van deze actieve en activerende manier van coaching.
De mentale coaching richt zich zowel op het ontstaan van de klachten als op de aanpak van de gevolgen van chronische stress, zoals verminderde nachtrust, piekergedrag, moeite met kunnen ontspannen en verkeerde eetgewoonten.

Naast de loopsessies in combinatie met coaching kan de HRV Lifestyle Analyse en/of de Energy Control Methode een extra ondersteunend onderdeel vormen van de begeleiding. In pakketkeuze kun je zien uit welke mogelijkheden je kunt kiezen.

Voor alle duidelijkheid: je hoeft geen hardloper te zijn of te willen worden. Kunnen wandelen volstaat.

Ik start altijd met een gratis en vrijblijvende kennismaking zodat je kunt ervaren wat beweging en coaching in de natuur je kan opleveren en om het aantal gewenste sessies (8, 12 of 16) te kunnen bepalen. De kosten van het traject hangen af van het aantal benodigde sessies en het pakket waarvoor we kiezen.

Lees de ervaringsverhalen van Henk-Jan, Karin, Wilma, Edwin of Iris om een meer persoonlijke indruk te krijgen wat een traject je kan opleveren of bekijk de filmpjes met ervaringsverhalen.

Wil je meer informatie?

Menu