WORKSHOP
Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht

Een dagdeel lang oefenen met werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! Het motto van deze workshop: ‘meer impact en variatie’, is natuurlijk ook van toepassing op de  workshop zelf. We bieden een optimale mix van kijken en doen, van ontdekken en uitproberen.

Hoe en wat?

Wij selecteerden uit ons E-book over Ervaringsgerichte oefeningen onze eigen favoriete Top 10 van effectieve werkvormen gericht op de thema’s

 • bewustwording,
 • assertiviteit,
 • perfectionisme en
 • acceptatie.

Je gaat tijdens de workshop de werkvormen zelf aan den lijve ervaren. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je jouw klanten hierin kunt begeleiden en hoe je de  werkvorm vervolgens kunt nabespreken.
De groepsgrootte zal minimaal 4 en maximaal uit 8 personen bestaan, zodat we intensief aan de slag kunnen.

Voor wie?
Voor  iedereen die bij hun klanten met stress- en burn-out klachten meer impact willen bewerkstelligen. Denk hierbij aan beweeg- en buitencoaches zoals wandelcoaches, runningtherapeuten / runningcoaches en buitenpsychologen. Maar ook voor hulpverleners zoals (bedrijfs) maatschappelijk werkers en psychologen die wel eens kennis willen maken met het “buiten begeleiden” van klanten.

Door wie?
Han Baeten en Hanny Kooij, beiden werkzaam als  Stress- en Burnoutcoach & Runningtherapeut.

          

Wanneer
Vrijdag 29 oktober 2021 van 9.30 tot 13.00 uur inclusief koffie/theepauze.

Waar
Westerheide / LaPlace Hilversum

Kosten
€ 175,- inclusief een uitgebreide, ingebonden hand-out van de behandelde werkvormen.

Vragen/aanmelden
Via Han Baeten 06 – 128 218 93  of info@loopjezelfbeter.nl

 

 

 

 

3 reacties. Reactie plaatsen

 • Op basis van mijn eigen ervaring kan ik deze workshop van harte aanbevelen. Het zijn leuke en nuttige oefeningen die worden behandeld, direct toepasbaar in de praktijk. Hanny en Han nemen de tijd voor uitleg en het beantwoorden van vragen. Hun enthousiasme om kennis over te brengen is groot.

  Beantwoorden
 • De workshop ervaringsgerichte werkvormen is een inspirerende workshop. Het leert je elementen en ruimte in de natuur te integreren in coaching. In de workshop leer je als coach om te gaan met de werkvormen en ervaar je ook hoe het is om de werkvormen te doorleven. Een hele mooie manier om cliënten te begeleiden in coaching en hiermee hen direct in beweging te krijgen. Het heeft mijn ogen echt doen openen. Een leuke speelse manier om diepgang te creëren tijdens wandelen of hardlopen.
  Een absolute aanrader voor iedereen die ofwel beweging willen toevoegen in coaching of juist dat stukje diepgang willen integreren tijdens het bewegen.

  Beantwoorden
 • Ik heb op verschillende manieren genoten van afgelopen vrijdag. Dank voor de leerzame, inspirerende, actieve ochtend en jullie deskundige begeleiding daarbij .

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu